تعداد اسلاید:14
عسل مهمترین منبع مواد قندی شناخته شدهاست و پانزده نوع قند دارد که مهمترین آنها فروکتوز، گلوکز و ساکاروز است. در مجموع یک کیلوگرم عسل ۳۲۵۰ کالری حرارت و انرژی دارد. عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد، از این دسته مواد میتوان به آمیلاز، اینورتاز، کاتالاز و پراکسیداز اشاره کرد. همچنین عسل دارای ویتامینهای بسیاری از جمله وستامینهای B۲ ،B۵ ،B۴، نیاسین، پریدوکسین و ویتامینهای C ،K ،E ،Aاست.
مبلغ قابل پرداخت 2,000 تومان
برچسب های مهم